Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Monday, June 16, 2014

Vitamin E : Vitamin Cinta Suami Isteri

Salam semua.
Hari ni saya nak share pasal Vitamin E Shaklee yang best tu. Apa yang best nya Vitamin E ni?
Sebelum ni sayapun tak pernah tahu kebaikan Vitamin E. Bila kenal Shaklee baru kenal khasiat-khasiatnya kan.
Rupanya Vitamin E ni orang panggil Vitamin Cinta dan Kasih Sayang Suami Isteri sebab ia membantu mengembalikan kemesraan suami isteri dan merawat masalah kedinginan suami isteri. Nak tahu kenapa?
Kandungan Selenium di dalamnya bukan sahaja bertindak sebagai penyerap Vitamin E tapi juga meningkatkan kesuburan dan sistem reproduktif suami isteri. Meningkatkan kelelakian dan menstabil hubungan seks/ kewanitaan terutama bagi ibu menyusu yang selalunya agak dingin disebabkan kandungan prolaktin iaitu hormon menyusu yang tinggi.
Selain itu Vitamin E ni dikenali sebagai Vitamin kecantikan. Kandungan aktioksidan yang tinggi mengawal dan mengurangkan proses penuaan kulit. Jadi kita akan nampak lebih muda remaja secara semula jadi. Kalau tepek terus ke kulit boleh hilangkan parut tau. Menghaluskan kulit muka dan melancarkan peredaran darah. Selalunya bila peredaran darah lancar maka kulit memang akan cantik. Jerawatpun susah nak tumbuh.  
Apa lagi kawan-kawan . Bulan ni ada promo Vitamin E ni. Buy 6 Free 1. Pakat-pakatlah dengan kawan-kawan untuk beli sama-sama dengan saya afzan. Hubungi terus di 012-372 8374. Untung- untung boleh jadi member secara percuma. Ok tu saja buat masa ini. Bai..

No comments: