Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Saturday, June 7, 2014

Phytocol-ST : Smart Colestrol Blocker

New Product diperkenalkan iaitu Phytocol ST.
Hadiah terbaik utk suami, bapa kita sebagai Colestrol Blocker.

Kolestrol bahaya ye.Kurus pun kolestrol tinggi.
Kolestrol boleh buat salur darah pecah dan darah tak sampai jantung, menjadi heart attack.
Darah tak sampai kepala dan otak menyebabkan terjadinya stroke.
Malaysia ni ramai yang sekarang mati muda berpunca daripada pemakanan yg tinggi kolestrol. Makanan yang berlemak, bersantan dan berminyak tu tinggi tau tahap kolestrolnya. Tapi itu jugalah yang sedap dan menjadi kegemaran ramai. Terlalu sedap untuk dielakkan. Maka Shakleepun datang dengan produk yang dapat bantu kita. Makanlah apa yang kita suka tanpa perlu risaukan kolestrol badan. Sebab kolestrol yang masuk ke dalam badan kita akan di block daripada diserap badan.

Dlm testimoni ni, ada menyebut pasal LDL kan atau bahasa mudahnya ialah kolestrol jahat. HDL adalah kolestrol baik. So, untuk paras kolestrol sihat HDL kena tinggi, LDL kena rendah. LDL yg tinggi akan bentuk plag dekat luar salur darah kita dan himpit ke dalam sehingga salur darah menjadi kecil..nak bayangkan macam jam pasir tu..bahagian yg ramping di tengah itu hasil himpitan plag kolestrol di luar salur darah.

Jom kita cuba sebotol. Hubungi saya atau PM saya di 012 372 8374 untuk keterangan lanjut ye.

Post a Comment