Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Friday, May 30, 2014

Meal Shakes : For Picky Eaters

Meal Shakes ni bagus untuk anak-anak yang memilih makan. Tak nak makan sayur, nasi dan buah-buahan. Hanya suka makan makanan yang kurang berkhasiat. Risau kan bila tengok anak macam tu. Meal Shakes ni rasa dia ala-ala Aiskrim Vanilla gitu. Untuk buat anak-anak sukapun senang. Buat Ice Blended Milk Shakes pun boleh tau. Sebab Milk Shakes ni kena bancuh dengan air sejuk atau air suam. Boleh juga dibancuh dengan susu dan minuman kegemaran anak. Kalau air panas tak boleh sebab nanti hilang pula khasiatnya. Banyak tau testimoni positif bila anak-anak makan Meal Shakes ni. Anak-anak jadi pemakan. Dan mula tak memilih makan. Kira boost up selera makan merekalah.

Selain daripada itu Meal Shakes ni juga membantu sekiranya anak-anak kita ada
;

1. Sembelit.
Bila anak tak makan sayur dan buah, memang susahlah nak membuang kan. Kadang-kadang seminggu sekali sahaja. Kesian anak tu kan. Lepas tu nak membuang tu pula kemain payah. Kadang-kadang sampai sakit.

2. Selalu demam.
Kadang-kadang kitapun naik risau bila anak selalu demam. Padahal khasiat yang dimakan setiap hari tak cukup. So, badanpun jadi lemah. Dan musah terkena demam. Meal Shakes ada khasiat yang mencukupi dalam setiap bancuhan.

3. Asma yang teruk.
Anak-anak yang kena asma ni lagilah kesian tengok. Kadang-kadang sampai kena tahan di wad disebabkan serangan asma yang serius. Dah kena ambil cuti pula lepas tu kalau company tak cover, kena pula spend untuk kos hospital. Lagipun manalah ada anak yang suka nak tinggal di wad kan. Tak bebas. Meal Shakes in sha Allah membantu mengurangkan jangkitan asma. Bila khasiat yang diperlukan mencukupi, daya tahan badan melawat penyakitpun akan meningkat. Jadi, susah nak jatuh sakit. Betul tak?

Orang kata lebih baik mencegah daripada mengubati. Sediakan payung sebelum hujan. Meal Shakes ni pun bukanlah ubat yang rasanya pahit tu. Meal Shakes ni sedap. Cuba dahulu baru tahu kan? Jangan tunggu lama-lama sebab

Mana nak jumpa produk sedap tapi fungsinya 4 dalam 1. Meal Shakes ada jawapannya. Dapatkan untuk 1 botol sekarang untuk anak anda. Kalau beli 6 botol dapat percuma 1 botol tau. Lebih menjimatkan. Promosi hanya sampai esok. Lepas ni tak ada dah tau. Harga normal sahaja.

Post a Comment