Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Friday, May 16, 2014

Webinar meeting sambil baring atas katil

Webinar meeting sambil baring atas katil -

Dah menjadi satu kemestian sekarang. Tak perlu lagi nak set meeting di mana-mana. Hanya menggunakan smartphone atau pc sahaja dah cukup. Alhamdulillah, malam tadi berjaya juga berwebinar dengan super granny dalam group kami. Kak N merupakan Pengasas kepada business Shaklee secara online. Pendapatan dia dengan Shaklee sebulan ialah RM 1/2 juta ye. Saya pernah jumpa dia sekali masa awal-awal join Shaklee. Gayanya langsung tak nampak macam orang kaya. Dia sangat sempoi. Tak ada nak pakai baju branded, handbag ribu-ribu, kereta mewah sebab daripada pendapatannya yang banyak tu, hanya RM5000 je dia guna untuk diri sendiri. Yang lain dia gunakan untuk memberi kepada yang memerlukan. Benarlah kata orang. Lagi banyak kita memberi, lebih banyak yang kita dapat. 

Dah menghasilkan ramai Master Coordinator di bawahnya dan kami yang dah jadi cicit ni pun tak pernah diabaikan. Dia banyak bagi kami motivation dan menyuntik aura positif yang cukup kuat supaya kamipun boleh jadi Master. Rahsia untuk dalam business Shaklee ni sama je. Kena buat kerja sebagai Ahli Shaklee. Jangan pedulikan apa kata negatif orang sebab mereka tidak membawa erti apa-apa. Kena rajin. Jangan malas. 

Sentiasa pergi seminar, coaching atau meeting untuk boost up positive aura, sentiasa menjaga hubungan dengan Allah, ibu-bapa dan spouse masing-masing, sentiasa bersangka baik dengan Allah dan juga fokus itu penting. 

Ramai yang takut nak business Shaklee sebab katanya dah ramai yang jual Shaklee ni. Kalau dah ramai yang jual siapa nak beli? Kak N bagi contoh mudah sahaja iaitu TV. TV ni orang tak makan dan ianya tahan sampai 5 ke 10 tahun. Tapi, kenapa masih ramai yang nak jual TV? Setiap kalipun TV baru masuk pasaran tapi ada je pembelinya. Cuba fikir kenapa? Kalau dah TV yang orang tak beli tiap-tiap bulanpun sentiasa ramai pembelinya, apatah lagi produk makanan macam Shaklee ni kan. Orang beli tiap kali habis makan kan? Yakinlah pada rezeki Allah. Jangan takut untuk mencuba .

Kalau kita duplicate apa yang dia ajarkan dan ikuti tips yang diberikan mesti boleh jadi Master. Dapat jana pendapatan sampai 6 Angka juga nanti. Jadi, apa lagi ditunggu. Jom grab chances yang ada. Joinlah kami sekarang untuk sama-sama mencipta kejayaan dalam business Shaklee.

Berminat? Hubungi saya di :
Call/Whatsapp/Viber : 012-372 8374
Post a Comment