Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Thursday, May 8, 2014

Buy6Free1 : Meal Shakes untuk naikkan berat badan!

Salam semua..

Alhamdulillah sejak guna blogaway ni rajin sikit nak update blog. Kalau tak bersawang sahaja blog ni. Macam yang saya update sebelum ini, bulan ni bulan promo untuk Meal Shake. Meal Shake ni kan minuman penuh nutrisi perisa vanilla yang sangat sedap rasanya. Kanak-kanak memang suka sangat. Ada yang sampai tahap suka meratah Milk Shake ni begitu sahaj. Macam milo tu.

Promo bulan ni Beli 6 canister, percuma 1 canister. Apa lagi pakat-pakatlah dengan kawan-kawan atau adik-beradik untuk beli secara pukal. Takpun beli terus stok untuk 7 bulan. Expired date pun lama lagi. Biasanya sampai tahun depan masih boleh diamalkan. Memang jimay banyaklah kan. Bila lagi nak grab kalau bukan sekarang. 2 tahun sekali kot baru ada offer macam ni.

Sesuai sangat untuk kekal bertenaga sepanjang Ramadhan nanti lagi-lagi untuk anak-anak yang baru nak belajar berpuasa tu. Selain itu, ia juga termasuk dalam Set Weight Gain. Orang yang susah nak naik berat badan tu eloklah mencuba.

Nak lagi murah, macam saya bagitahu sebelum ini, daftar sahaja menjadi ahli Shaklee. Bukan mahalpun. Dengan hanya RM65 sahaja anda boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk setiap produk. Lepas tu ada chances untuk dapat cash bonus setiap bulan. Boleh buat duit poket kan. Selain cash bonus, ada juga bonus kereta,bl bonus percutian dan juga bonus umrah. RM65 tu yuran keahlian seumur hidup. Sekali sahaja bayar tau. Tak perlu nak renew setiap tahun. Andan boleh hubungi saya untuk daftar ahli.
Saya akan uruskan.


Posted via Blogaway
Post a Comment