Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Monday, May 19, 2014

Get Clean Home Set : buat pencinta Alam Sekitar

Get Clean Home Set untuk pencinta alam sekitar -

sebab ia ;
  1. Bebas Chemical.
  2. Menggunakan bahan semulajadi dan tentulah tak membahayakan alam sekitar.

Ya, sebab itu saya cakap set pembersih rumah ini sesuai untuk para pencinta alam sekitar.
1 set ini ada 3 barang iaitu Multipurpose Basic H Liquid, Dish Wash dan juga Fresh Laundry & Softener. Ketiga-tiga pencuci ni dah cukup lengkap untuk bersihkan 1 rumah. Apalah gunanya anda melaungkan slogan yang anda cintakan alam sekitar yang bersih kalau kita sendiri tak menjaganya dengan menggunakan pencuci yang ada chemical.


Bonus untuk yang menggunakan Get Clean Home Set Shaklee ini;

  1. Tangan akan sentiasa lembut. Biasanya tangan akan rasa kering dan kasar bila guna pencuci biasa.
  2. Saiznya yang kecil tetapi pekat. So, pakai sedikit sahaja dah cukup untuk membersihkan kotoran. More portable dan menjimatkan ruang.
  3. Tahan lama ye. So, lebih menjimatkan. Tapi, kalau korang ni jenis yang suka main sabun tak boleh nak cakap apalah kan. Haha..
  4. Sesuai untuk yang ada alahan kulit pada chemical. Ada orang yang cepat naik ruam atau luka bila menggunakan pencuci biasa kan. Masalah itu in sha Allah akan settle dengan set pencuci Shaklee ini.
Rugi kalau tak mencubanya. Selama ini kita mungkin banyak membazir wang dan juga dah terlalu kejam dengan alam sekitar terutamanya keada sumber air. Apa kata kali ini kita berubah. At least cuba dulu beli 1 botol atau 1 set terus kan. 

Kalau beli 1 set lengkap, akan dapat FREE GIFT lagi tu,

  1. Basic H Spray Bottle
  2. Woven Bag
Jom dapatkan satu set untuk setiap keluarga anda sekarang. In sha Allah berbaloi.

Berminat? Hubungi saya di :
Call/Whatsapp/Viber : 012-372 8374
Post a Comment