Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Friday, May 9, 2014

Testimoni Meal Shakes : Weight Gain Set

Salam semua..

Korang ada tak yang ada masalah nak naikkan berat badan. Tak suka sebab badan kurus kerempeng sangat sampaikan kalau angin tiup rasa macam nak melayang. Ada seorang kawan saya yang punyai masalah yang sama. Dan atas ni adalah statement yang keluar daripada mulutnya.

Korang tahu tak bahawa Shaklee juga ada menawarkan Set Weight Gain?

Memang ada dan set ini telahpun berjaya membantu ramai orang untuk dapat berat ideal.  Ada orang risau takut terlebih gemuk kalau lepas makan produk menaikkan berat badan. Tapi, in sha Allah Shaklee tak macam tu ye. Set Weight Gain Shaklee ini membantu menstabilkan berat badan. Nanti saya ceritakan bagaimana setiap produk dalam set ini membantu menaikkan berat badan.

Sekarang ni saya cuma nak kongsi testimonial penggunaan Set Weight Gain ni. Lets check the photo uploaded for real testimonials.

Post a Comment