Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Monday, May 5, 2014

Vitalea usaha naikkan HB darah

Salam semua.

Alhamdulillah. Hari ni pergi check up. Semuanya ok. Berat badan naik 1 kilo. HB yang naik banyak. Daripasa 10.6 terus jump to 11.5. Mula-mula risau juga nak pergi check up. Masa staff tu tulis bacaan HB di buku rekodpun saya tak tengok. Takut kalau dia guna pen merah. Kalau pen merah tu maknanya HB low.

Dah 2 kali saya pergi check up dengan keputusan HB yang mengecewakan. Bukan setakat tak naik malah turun pula. Daripada 10.8 jadi 10.7 dan lepas tu 10.6. Rasa macam dah telan Vitalea semua. Tapi masih tak naik. Rupanya nak makan supplement or ubat pun ada caranya yang betul. Kalau silap cara memang tak jadi ubat. Sebab Iron ni kalau nak diserap badan secara effective kenalah betul kaedahnya.

Tu sahajalah key point yang saya boleh bagi di sini. Kalau nak tahu lebih detail kenalah jadi pelanggan saya. Sebab rahsia ni special untuk costumer saya. Kalau anda menjadi customer saya, konsultasi percuma 24/7 saya akan berikan. Kalau nak harga runtuh, jom daftar jadi Shaklee Independent distributer. Tak mahalpun. Hanya RM65 yuran keahlian seumur hidup. Banyak benefit yang boleh diperolehi sekapin daripada potongan harga produk.

Lai lai..
Hubungi saya sekarang di 012-372 8374. COD di area Selayang yea.


Posted via Blogaway
Post a Comment