Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Friday, November 8, 2013

Garlic Shaklee : sebagai Antibiotik semulajadi

Salam korang..

Pernah dengar pasal Garlic Shaklee?
Ini bukan Garlic biasa ye. Khasiatnya tak sama dengan bawang putih ynag biasa guna untuk masak tu. Paling bagus ia sebagai antibiotik.

So, kepada sesiapa yang suka skip makan antibiotik yang dibekalkan klinik sebab takut kesan jangka panjang pada sistem antibodi badan, eloklah ganti dengan Garlic Shaklee. Ia bukan ubat tapi supplemen tambahan. InsyaAllah dengan izinnya.

Bagus untuk diamalkan sebab ia juga melegakan masalah berkaitan penghadaman, menurunkan kolestrol serta meningkatkan sistem imun badan. Better kita cegah sebelum sakit kan.


Sebotol pula ada 60 biji.
Kalau nak dapat dengan harga yang super jimat dengan mendapat diskaun sehingga 20% untuk setiap produk, jadilah ahli Shaklee. Hanya RM65 sahaja yuran pendaftaran untuk seumur hidup. Berbaloi-baloi. Keahlian anda akan kekal walaupun anda tak beli produk berapa lama tempohnya sekalipun. Akaun akan aktif semula sebaik sahaja anda membuat pembelian semula. Senang kan. Plus, sekarang ni lebih mudah sebab tak perlu nak ke branch untuk membeli. Boleh membuat belian secara online dengan postage RM10 flat rate.

Hubungi saya segera untuk konsultasi percuma.

Afzan
Shaklee Independent Distributrer
012-372 8374
COD : Selayang, Rawang, Sungai Choh dan juga Serendah


Post a Comment