Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Thursday, April 3, 2014

Promosi Ostematrix : Buy 6 Free 1

Salam..

Fuh..berhabuk dah blog ni.

Alhamdulillah dah sedikit recover from early pregnant sickness. So, bolehlah mula aktif berblog. Kalau tak, memang langsung tak boleh nak fokus depan PC/hanphone. Mesti pening, mual macam mabuk naik kenderaanpun ada. Sabar sahajalah kan.

Bulan April ini bulan yang best sebab merupakan bulan promosi produk kesukaan ramai orang, Ostematrix. Ostematrix ini terkenal dengan fungsi utamanya sebagai pengganti susu. Mana-mana orang yang tak suka minum susu tapi nak jaga kesihatan tulang, memang digalakkan telan sahaja Ostematrix ini. Ostematrix ini tak ada rasa pelik-pelik. Rasa dia kosong je. So, mudah nak telan.

Selain daripada bagus untuk kesihatan tulang, Ostematrix ni juga bagus untuk mengatasi masalah membuang tak lawas. Sepanjang saya consume Ostematrix ini, memang tiap-tiap hari akan membuang at least sekali. Selain daripada itu, tidur memang lebih selesa. Bila bangun pagi, badan jadi lebih ringan dan cergas. Tak adalah lemau-lemau. Nak bangun pagipun tak susah.

Promosi bulan ini, beli 6 botol percuma 1 botol. Bolehlah korang borong 7 botol terus. Dapat stok untuk 7 bulan terus dengan harga yang superb jimat. Expired datepun 2015 nanti. Boleh juga kongsi beli dengan kawan-kawan.

Kalau nak lebih jimat, daftar sahaja jadi ahli. Hanya RM65 yuran keahlian seumur hidup. Tak perlu nak beli tiap2 bulan untuk maintain ahli. Dapat pula diskaun 20% bila beli sebagai ahli. Boleh jana pendapatan kalau serius berbisnes.






..
Berminat? Hubungi saya di :
Call/Whatsapp/Viber : 012-372 8374
Post a Comment