Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Saturday, October 26, 2013

Produk hot : Lecithin licin di pasaran Malaysia

Salam korang..


Nak bagitahu yang Lecithin kehabisan stock sejak minggu lepas. Lecithin menjadi rebutan ramai sebab semua orang nak kurus atau maintain berat badan tapi dalam masa yang sama tetap nak makan macam-macam.
Lecithin memang penyelesaian paling ideal. Sebab fungsinya membakar lemak dan kolestrol sebelum ia berkumpul dalam badan kita.
Bukan orang gemuk je yang cari Lecithin ni. Orang kuruspun cari juga tau. Sebab orang kurus pula berisiko sebab orang gemuk mengumpul lemak dan kolestrol di seluruh badan tapi orang kurus pula mengumpulnya di jantung. Lagi bahaya kan.
Berita baiknya ia stok Lecithin akan available selewat lewatnya awal bulan depan. Apa lagi yang anda tunggu. Tempahlah ia sekarang dengan harga terjimat. Sebaik sahaja stok available saya akan terus reserve kan untuk anda.
Kalau terlambat, stok akan habis lagi.
Setakat ini selain Lecithin, ada beberapa lagi yang zero stock iaitu Sustained Release Vita C, Herbalax dan Advance Joint Health Tablet.
Afzan
Shaklee Independent Distributer
SMS WHATSAPP or CALL 012-3728374
Email to supplement4urhealth@gmail.com
COD to Selayang, Rawang, Sg. Choh dan Serendah.
Post a Comment