Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Tuesday, February 11, 2014

Peluang Jana Pendapatan dengan Business Shaklee

Salam korang..

Alhamdulillah, rezeki Allah memang tak mengira masa atau ketika. Kalau Dia nak beri, in sha Allah dapatlah.
Dugaan untuk bulan Februari akan lebih mencabar diri. Ya, keadaan yang tak berapa sihat menyebabkan amalan tak berapa konsisten. Handphone langsung tak terpegang. Apatah lagi nak update FB/Blog. Balik rumah cepat sahaja penat dan terus terbaring sahaja di katil.

Tak apa, dugaan ini tak lama. In sha Allah akan cuba kuatkan semangat untuk mengatasi rasa ketidak sihatan ini supaya dapatku berdiri teguh dalam membina business. In sha Allah, bulan ini dapat new business partner. Kalau orang lain mungkin dah biasa dapat business partner. Tidak bagi saya. Lagi-lagi bila business partner ni merupakan pembeli tegar produk ini dengan saya. Alhamdulillah, saya akan cuba membantunya walaupun sejak awal dia hanya beritahu menjadi ahli untuk membeli sendiri. Mana tahu kan satu hari nanti dia akan terbuka hati untuk serius berbisnes. Paling kurangpun boleh dapat bonus 2 -3 angka sebulan bagi yang join untuk beli produk sendiri dan keluarga.

Kalau beli produk dengan orang : Dapat manfaat kesihatan sahaja
Kalau jadi ahli & beli produk sendiri : Dapat manfaat kesihatan dan juga side income.

Shaklee ini business yang bersih.
Anda usaha, Anda dapat.
Anda tak usaha, Anda ketinggalan.
Tak ada istilah, upline kumpul downline untuk dapat bonus banyak
Tak ada istilah upline rehat, downline buat kerja
Upline buat kerja, dia dapat bonus lebih.
Downline buat kerja, dia dapat bonus lebih.
Upline dan Downline kena usaha bersama-sama untuk mantapkan sales masing-masing.
Seronok bisnes Shaklee ni bila Upline dan Downline saling membantu dan saling kerjasama.
=)

Berminat nak join bisnes Shaklee?
Anda membuat pilihan yang tepat dengan berada dalam group besar kami.
Bimbingan dan panduan untuk menjana pendapatan sehingga 4-5-6 angka tersedia.
Hanya perlu usaha dan grab a chances.



Berminat? Hubungi saya di :
Call/Whatsapp/Viber : 012-372 8374
Post a Comment