Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Wednesday, February 5, 2014

Vita Lea : Supplement pelengkap Nutrisi anda!

Salam,

Promo bulanan Shaklee kembali dengan produk terhebat VITA LEA.
Tahukah anda bahawa VITA LEA ni merupakan multivitamin pertama di dunia. Yea, dulu VITA LEA ni dikenali sebagai Vitalized Minerals. Bila disingkatkan menjadi Vita Min.

Dan setiap kali batch VITA LEA di kilangkan, semua bahan-bahan ramuannya dibuat ujian klinikal terlebih dahulu. Kalau ikutkan bukan VITA LEA sahaja, semua produk keluaran Shakleepun begini juga. Sebab itulah kadang-kadang ada stok yang habis di pasaran secara tiba-tiba. Ia berpunca daripada ujian klinikal yang gagal terhadap bahan-bahan utama sesuatu produk. Bila satu bahan gagal, maka 1 produk tak boleh dibuat. Kena tunggu pula next batch. Betapa telitinya Shaklee dalam menjaga kualiti produknya.

Kebanyakan produk yang 'murah' di pasaran kebanyakannya hanya membuat ujian klinikal semasa batch pertama bahan tersebut. Dan selepas itu tiada lagi ujian klinikal untuk bahan yang sama untuk batch seterusnya. Kos menjadi lebih jimat. Sebab itu harganya lebih murah berbanding Shaklee. Tapi tidak pada produk Shaklee. Setiap bahan setiap batch kemasukan bahan tersebut disaring dan diuji.

VITA LEA ni secara ringkas dan padatnya bermanfaat besar kepada semua peringkat usia seawal kanak-kanak sehinggalah dewasa.

1. Penambahan tenaga segera
- Memberi tenaga dan mencergaskan tubuh serta membantu sistem memori agar fokus dalam pekerjaan

2. Pelengkap nutrisi
- Melengkapkan keperluan nutrisi yang kurang akibat diet pemakanan yang tidak seimbang.

3. Keupayaan Sistem Produktif
- Penting untuk kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.

4. Metabolisme
- Sangat membantu dalam stimulasi metabolisme badan dan melambatkan proses penuaan. Mencantikkan kulit, rambut, kuku, dan membantu mencegah Tiroid.

5. Penting untuk Sel Tubuh
- Menyediakan asas nutrisi & membantu pertumbuhan sel baru. Mengandungi Iron yang penting untuk pembentukan darah dan sel. Membantu ibu mengandung meningkatkan paras HB.

6. Melindungi organ
- Memelihara fungsi buah pinggang, jantung dan hati. Kurangkan risiko cepat jatuh sakit.

Berita baik buat anda. Sekarang VITA LEA ni ada promo. Promonya kalau beli 6 botol akan dapat 1 botol secara percuma. Apa lagi pakatlah dengan kawan-kawan untuk dapatkan produk ini dengan harga super jimat. Ada tempoh sampai hujung bulan ini untuk order.Berminat? Hubungi saya di :
Call/Whatsapp/Viber : 012-372 8374

No comments: