Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Wednesday, February 12, 2014

Set Hamil dan Set Berpantang

Salam semua..

Bulan Februari ini bulan istimewa untuk pengguna Shaklee sebab bulan ini Vita Lea boleh dibeli dengan harga cukup murah. sebab kalau beli 6 botol akan dapat percuma 1 botol tau. Pakat dengan kawan-kawan untuk beli secara pukal. Memang menguntungkan. Lepas ini kenalah tunggu tahun-tahun depan pula baru ada promosi.

Bagi yang sedang merancang untuk mengandung, sedang mengandung dan bakal melahirkan anak tidak lama lagi memang inilah masa yang paling sesuai untuk mendapatkan Set Hamil dan Set Berpantang Shaklee. Set Hamil dan Set Berpantang Shaklee ini beberapa produknya adalah sama iaitu Vita Lea, B Complex dan Vitamin C. Bezanya ialah;

Set Hamil Trimester 1 : Tambahan Ostematrix sahaja.
Set Hamil Trimester 2 & 3 : Tambahan Ostematrix, Omega Guard dan ESP.
Set Berpantang : Tambahan Zinc Complex sahaja.

Nampak tak bahawa sebelum mengandung, semasa mengandung 9 bulan dan semasa pantang kita memerlukan banyak stok Vita Lea. Sehari sebiji sahaja sudah mencukupi. Satu botol ada 120 biji. So, boleh tahan dalam 4 bulan macam tu. Cuba kira berapa botol diperlukan sepanjang proses mengandung dan berpantang.

Sebelum mengandung : tak boleh nak kira
Semasa mengandung : 9 bulan 10 hari @ 40 minggu = 40 x 7 = 280 hari
Semasa berpantang : 44 hari

Bila kira-kira hampir 3 botol Vita Lea diperlukan. Apa kata bulan ini terus beli 3 botol. In sha Allah pelaburn yang berbaloi sebab Vita lea ini boleh tahan lama. Selalunya 1-2 tahun sebelum tamat tempoh penggunaan. In sha Allah mana tahu pelaburan anda kali ini berbaloi. Tup tup lepas amalkan Set Hamil ini andapun mengandung sebab Set Hamil ini memang cukup untuk menyihatkan dan menyuburkan rahim kita.

Apa lagi di tunggu? Dapatkan sekarang dengan harga yang murah.

Berminat? Hubungi saya di :
Call/Whatsapp/Viber : 012-372 8374

No comments: