Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Monday, January 27, 2014

Promo Alfalfa dah nak tamat: 5 hari je lagi!

Assalamualaikum..

Dah seminggu blog tak update. Ini tak boleh jadi.
Hari ini pula dah 27hb. Lagi beberapa hari sahaja promosi Alfalfa nak tamat.
Korang yang dah gaji tu jom dapatkan produk Shaklee daripada saya sekarang.

Promosi hebat untuk Set-Set Bajet berikut;


Set Kurus
Set Eczema/Alahan/Resdung
Set Suami Isteri
Set Wanita/kesuburan
Set Milk booster
Set Gout/Asma

Lai--lai..
Dapatkan sekarang dengan saya ye.
=)

Kalau nak dapat dengan harga yang super jimat dengan mendapat diskaun sehingga 20% untuk setiap produk, jadilah ahli Shaklee. Hanya RM65 sahaja yuran pendaftaran untuk seumur hidup. Berbaloi-baloi. Keahlian anda akan kekal walaupun anda tak beli produk berapa lama tempohnya sekalipun. Akaun akan aktif semula sebaik sahaja anda membuat pembelian semula. Senang kan. Plus, sekarang ni lebih mudah sebab tak perlu nak ke branch untuk membeli. Boleh membuat belian secara online dengan postage RM10 flat rate.


Berminat? Hubungi saya di :
Call/Whatsapp/Viber : 012-372 8374
Post a Comment