Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Thursday, January 9, 2014

Set Kulit Cantik Shaklee terbaik

Salam korang..

Korang ada masalah kulit tak? Kulit terlebih minyaklah, berjerawatlah, berjeragatlah, ada cela-cela, tona tak sekata! Kalau korang tak ada amalkan supplemen atau makanan kesihatan untuk kulit, mesti adakan at least salah satu masalah ini. 

Lagi-lagi bila period. Masa itu hormon kan tak stabil. Maka masa itulah kulit nak nampak kusam dan jerawatpun berlumba-lumba naik. Lepas itu, bila dah surut je, jadi parut pula. Huhu.. scary kan?

Sayapun ada juga alami masalah ini. Saya cadangkan korang cuba Set Kulit Cantik Shaklee. Korang kena ambil Vitamin E, B Complex dan Vitamin C. Memang kombinasi terbaik untuk buat kulit korang gebu dan tak banyak masalah lagi-lagi masa period nanti. 


 

Nak tahu kenapa?
Haa..ketiga-tiga ini ada fungsi-fungsi tertentu pada kulit. Kalau tak ada salah satu macam tak lengkaplah proses. 

Vita E Complex
Fungsinya untuk melambatkan proses penuaan kulit. Bila proses penuaan lambat, maka kedut dan garis halus di muka akan berkurang. Malah, jerawat susah nak keluar dan parut jerawatpun cepat hilang tau. 

B Complex
Supplement ni terkenal sebagai pengurang stress. Perasan tak, kalau kita stress, muka kita akan jadi kusam dan tak berseri. Haa..sebab itu B Complex ni penting untuk meningkatkan seri wajah. Ia juga membantu mendapatkan tona kulit yang sekata.

Vita C
Vita C ini menggalakkan pembentukan kolagen dalam tubuh badan kita. Bila kolagen terbentuk maka kulit akan menjadi lebih tegang disebabkan kolagen memegang antara sel-sel kulit supaya tak terputus. Sebab rasa kulit tegang dan anjal. Orang yang ada alahan kulit atau kulit sensitif memang elok sangat makan  Vita C ini juga. Selain itu ia juga dapat menyekat pembentukan pigmentasi di kulit. 

Belum cuba, belum tahu. Dah cuba baru tahu kan? So, apa lagi dapatkan set anda hari ini juga. 

Kalau nak dapat dengan harga yang super jimat dengan mendapat diskaun sehingga 20% untuk setiap produk, jadilah ahli Shaklee. Hanya RM65 sahaja yuran pendaftaran untuk seumur hidup. Berbaloi-baloi. Keahlian anda akan kekal walaupun anda tak beli produk berapa lama tempohnya sekalipun. Akaun akan aktif semula sebaik sahaja anda membuat pembelian semula. Senang kan. Plus, sekarang ni lebih mudah sebab tak perlu nak ke branch untuk membeli. Boleh membuat belian secara online dengan postage RM10 flat rate. 


Berminat? Hubungi saya di :
Call/Whatsapp/Viber : 012-372 8374
Post a Comment