Shaklee May 2014 Promo

Shaklee May 2014 Promo

Saturday, January 18, 2014

Set Berpantang Shaklee

Salam korang..

Alhamdulillah, hari ni berkesempatan untuk menaip sepatah dua perkataan dalam blog ni. Di hujung minggu yang indah ni saya nak share Set Berpantang Shaklee. Ramai yang tak tahu Shaklee juga ada gabungan set produk yang sesuai dijadikan Set Berpantang. Dulu sayapun tak tahu juga masa mengandungkan anak pertama. Jadi sekarang bila dah tahu pasal ini saya akan amalkan set ini bila tiba masa untuk dapat anak no. 2 pula.

Set Berpantang Basic Shaklee terdiri daripada 4 jenis produk Shaklee iaitu Vitalea, B-Complex, Vita-C dan jugaZinc Complex. Setiap satu produk ini ada fungsi-fungsi tertentu yang membantu ibu-ibu berpantang untuk kembali pulih.

VITALEA : Untuk mengekalkan paras HB para ibu semasa mengandung (kalau makan masa mengandung) dan juga selepas bersalin kerana kebiasaaan ibu bersalin akan kehilangan banyak darah.

B-COMPLEX : Untuk mengekalkan tenaga (yang lemah selepas bertarung dalam labour room) serta mengawal emosi ketika berpantang. Ibu-ibu berpantangkan tak boleh solat. Jadi mudah stress yang boleh membawa kepada masalah gila meroyan. Jadi B-Complex membantu mengatasi masalah itu.

Vita C : Untuk pembaikan luka dalaman serta sebagai agen penyerap Iron yang lebih optimum ke dalam badan. Selain itu membantu meningkatkan antibodi badan juga.

ZINC COMPLEX : Bertindak seperti ikan haruan untuk menyembuh luka dalaman. Sangat sesuai untuk mereka yang tak suka makan ikan haruan. Malah dalam masa yang sama membantu mengatasi masalah keguguran rambut.

Ada 2 lagi additional dalam Set Berpantang ni iaitu Ostematrix dan ESP.

OSTEMATRIX : Membantu mengurangkan lenguh-lenguh badan, menggantikan sumber kalsium yang telah diambil oleh baby semasa menyusu. Serta sangat berkesan untuk masalah sembelit.

ESP : Membantu mempercepatkan penghasilan susu badan. Juga bagus untuk memudarkan parut czer. 

Korang digalakkan untuk menerukan pengambilan set perpantang ni sampai 3-4 bulan. Tapi, Kalau korang hanya nak pakai untuk 40 hari sahajapun boleh. PM saya untuk dapatkan Set Berpantang 40 hari dengan harga yang super jimat.





 Kalau nak dapat dengan harga yang super jimat dengan mendapat diskaun sehingga 20% untuk setiap produk, jadilah ahli Shaklee. Hanya RM65 sahaja yuran pendaftaran untuk seumur hidup. Berbaloi-baloi. Keahlian anda akan kekal walaupun anda tak beli produk berapa lama tempohnya sekalipun. Akaun akan aktif semula sebaik sahaja anda membuat pembelian semula. Senang kan. Plus, sekarang ni lebih mudah sebab tak perlu nak ke branch untuk membeli. Boleh membuat belian secara online dengan postage RM10 flat rate.

Berminat? Hubungi saya di :
Call/Whatsapp/Viber : 012-372 8374
Post a Comment